Pillepalackokból készül tutajon érkeztek Szegedre a gyergyószentmiklósi tűzoltók

Pillepalackokból készül tutajon érkeztek Szegedre a gyergyó

Gyergyószentmiklósi tűzoltói vízre szálltak és meg sem álltak Szegedig! Aggodalomra nincs ok, nem oltani jöttek, csupán hosszú útjukkal és pillepalackokból készült tutajukkal a környezetszennyezésre szerették volna fehívni a figyelmet.

Pillepalackokból készül tutajon érkeztek Szegedre a gyergyó
Szeged, 2019. április 16.
Gyergyószentmiklósi tûzoltók háromezer pillepalackokból készült tutajjal megérkeznek Szegedre 2019. április 16-án. A tûzoltók április elején Gyergyóremetétõl indultak, és a közel nyolcszáz kilométeres úttal a környezetszennyezés veszélyeire hívták fel a figyelmet.
MTI/Rosta Tibor

Borítón: Szeged, 2019. április 16.
Gyergyószentmiklósi tûzoltók háromezer pillepalackokból készült tutajon haladnak a Tiszán, a szegedi partok közelében 2019. április 16-án. A tûzoltók április elején Gyergyóremetétõl indultak, és a közel nyolcszáz kilométeres úttal a környezetszennyezés veszélyeire hívták fel a figyelmet.
MTI/Rosta Tibor

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük