VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás Szegeden

VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás Szegeden

Miközben sokan minden nap morognak valamiért, mások megtalálják a módját annak, hogyan lehet életük eg-egy napját jobbá tenni. A legjobb élmény, amikor a kellemeset a hasznossal párosíthatjuk, mint például a szegedi VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás alkalmával, ahol a sport párosult a jótékonysággal. Az esemény a villamossíneken történő futást tette lehetővé a résztvevők számára, akik nevezési díjukkal a Szegedi Újszülött Életmentõ Szolgálatot támogatták.

VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás Szegeden
Szeged, 2019. május 4.
A szegedi VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás rajtja 2019. május 3-án. A futók a Nagyállomástól, az Indóház-térrõl indultak az utolsó esti villamos indulása után, végig a villamossíneken haladva egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójáig. A nevezési díjból a Szegedi Újszülött Életmentõ Szolgálatot támogatják.
MTI/Rosta Tibor

Borítón: Szeged, 2019. május 4.
A szegedi VIII. Éjszakai jótékonysági villamosfutás résztvevõi bemelegítenek a rajt elõtt 2019. május 3-án. A futók a Nagyállomástól, az Indóház-térrõl indultak az utolsó esti villamos indulása után, végig a villamossíneken haladva egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójáig. A nevezési díjból a Szegedi Újszülött Életmentõ Szolgálatot támogatják.
MTI/Rosta Tibor

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük